Tanah untuk Dijual

Page nie adalah untuk iklankan tanah=tanah untuk dijual. Tak kira dimana asalkan ia ialah tanah yang boleh dibeli.Sebarang maklumat dan iinfo disini adalah bukan tanggungjawab Niagatanah tetapi pada individu yang mengeluarkan maklumat tersebut.

Responses

  1. Saya ada tanah untuk dijual seperti berikut:
    1. Sg. Pusu Gombak,
    Keluasan 40.4 ekar = 1,759,824 kaki persegi
    1 kaki persegi RM12.00 = RM21,117,888.00 juta
    Status pertanian
    Leasehold 99 tahun hingga 24 .9.2094

    2. Bemban, jasin ,Melaka
    Total keluasan 700 ekar, Harga RM45 Juta
    400 ekar golf
    300 ekar sawit
    Leasthold 99tahun tarikh luput antara 2077 ,2091,2094(mengikut lot)

    3. Bertam Ulu, Melaka
    Keluasan = 413 ekar
    RM4.50 kaki persegi
    RM196,020 satu ekar (rm4.50) x 413 ekar = rm80,956,260 (boleh nego)
    Status perumahan
    freehold,(siapa cepat terus dapat)

    4.bertam ulu,Melaka
    Keluasan = 85 ekar
    RM6.50 kaki persegi
    Beri surat LOI utk lock,Kawasan berpotensi..
    Free hold (siapa cepat terus dapat)

    5.kg Jawa ,Klang, selangor
    Lokasi berhampiran Istana Klang
    Keluasan 5 ekar
    Status Perumahan
    Leasehold
    Harga RM6.5 juta

    6.Ulu Lepar,kuantan,Pahang
    Keluasan 2360 ekar
    Status pertanian
    Leasehold
    Harga RM45k per ekar

    7) MUKIM KERATONG – 5,435 EKAR ( FREEHOLD)
    SESUAI UNTUK KELAPA SAWIT

    HARGA : RM 28,000 / EKAR

    8) ULU LEMBING – 11,000 EKAR 9 ( FREEHOLD )
    TANAMAN SAWIT – 4,000 EKAR ( DAH DI TANAM )
    TANAMAN GETAH – 1,000 EKAR ( DAH DITANAM )
    TANAH KOSONG – 6,000 EKAR

    HARGA – RM16,000 / EKAR

    9) PAHANG KUANTAN – 21,000 EKAR ( FREEHOLD )
    KILANG GETAH – 1 BIJI
    KILANG KELAPA SAWIT – 3 BIJI KILANG GETAH

    HARGA : RM 30,000 / EKAR

    10, tanah kat sempadan kluang,mersing

    RM15k/ekar( nego),Keluasan 2022 ekar
    Leasehold, Rezab Melayu
    10% tanah gambut, 90% sesuai utk tanam sawit
    sempadan mersing

    • As`salam..tuan,,,saya ada buyer yng betol2 nakkan tanah ini..boleh tuan beri saya no phone untuk saya hubungi…untuk berbincang

      • boleh bagi tak no tel en azman dulu nanti bole saya tel.bole emailkan kpd saya aminsaad@yahoo.com

    • 6.Ulu Lepar,kuantan,Pahang
      Keluasan 2360 ekar
      Status pertanian
      Leasehold
      Harga RM45k per ekar

      7) MUKIM KERATONG – 5,435 EKAR ( FREEHOLD)
      SESUAI UNTUK KELAPA SAWIT

      HARGA : RM 28,000 / EKAR

      8) ULU LEMBING – 11,000 EKAR 9 ( FREEHOLD )

    • Salam, saya ada buyer mencari tanah getah 1000 ekar di mana-mana saja. Mohon call saya faiz di 019-2827261. Tk

    • Assalamualaikum tuan saya berminat dengan tanah tuan ni.
      Masih adakah ??
      10)Tanah sempadan kluang-mersing
      Jika ada boleh emailkan details berkaitan tanah tersebut
      Aimantekpi@gmail.com
      Hubungi saya di talian +60 173 253 979

      • sold out

    • Assalamualaikum…sesiapa yg ingin mmbeli tanah di sekitar kuantan pahang utk aktiviti pertanian atau perumahan,berstatus freehold atau malay reserve bileh hbubgi sye.boleh hubungi sye utk prtnyaan lbih lnjut boleh hbubgi sye.sekian terima kasih.

      Azmer:0139355305

  2. 21,000 ekar ( freehold ) pahang

  3. 012-6440784 ( azman )

  4. col me…0176078729 nk tau psl tanah 11000 ekar…ade buyer

  5. en azman.maaf saya tak dapat tolong tanah tu dah dijual…admin

  6. Tanah Di Melaka Untuk Dijual.
    Lot 22 Mukim Bukit Baru
    -Tepi jalan lama ke Ayer Keroh.
    -Berhampiran IPK Negeri Melaka.
    -Berhampiran MMU Melaka.
    -15 Min dari Lapangan Terbang Batu Berendam.
    Keluasan Tanah 3 ekar 08 pole.
    Harga RM 28 kaki persegi (Boleh Runding)
    Tanah Pertanian.
    Hubungi Tn. Hj. Alaziz Kassim (0127105424) @
    En. Mohd Noor Zuhaily (012 7971195)

  7. assalammualaikum.

    Saya ada beberapa ekar tanah untuk dijual.

    1. N.Sembilan. Daerah Tampin. Mukim Gemas. Lot 679. Luas 26.44 hektar
    Harga RM 54,000.00 seekar

    2. N.Sembilan. Daerah Seremban. Mukim Labu. Lot 119. Luas 1.781 ekar
    Harga RM 165,000.00 seekar

    3. N.Sembilan. Daerah Seremban. Mukim Seremban. Lot PT 4146.
    Luas 36 ekar. Harga RM 500,000.00 seekar

    4 N.Sembilan. Daerah Seremban. Mukim Seremban. Lot 19742.
    Luas 2.415 hektar. Harga RM 16.00 sekaki persegi

    5. W.Persekutuan. Daerah K.Lumpur. Mukim Setapak. Lot 3207, 3208,
    778, 779 & 2952. Luas 8.41 ekar. Harga RM 220,000.00 sekaki prsegi.

    6. Selangor. Daerah Hulu Langat. Mukim Semenyih. Lot 1610, Luas 48
    ekar, Harga RM 63,101,451.60 (brhampiran Kmpleks Penjara Kjang)

    ***** Kepada sesiapa yang berminat, boleh berhubung dengan saya
    (ROSLI BIN MOHD NOR) di talian 013-3939197. ********

    • as salam en.rosli Tanah yg kat mukim labu tu Tanah ape yea..saya mencari ladang getah dlm 100-300 ekar

  8. tanah untuk dijual di langkawi
    lokasi: Charok Nali, Mukim Kedawang
    status: Pertanian (Leasehold sampai 2105)
    Luas: 3.8801 Hektar
    Harga: RM3.5j (nego)

    Hubungi: 012 6426 365 (izhar)

  9. saya berminat nak tahu tanah di pahang kuantan 21,000 ekar,( freehold ) sila hubungi saya untuk urusan selanjutnya.
    kerana ada syarikat yang memerlukan untuk menjalankan perniagaan.

  10. Tanah getah 4 ekar di selandar 150k 1 ekar ,tanah sawit d kg bkt sggh 2 ekar 70k ,tanah prtnian tmn jus permai 1 ekar 70k,dan mencsri dr owner tanah yg ingin menjual tanah area jasin,selandar,tebung ,gemencheh dan sekitarnya

  11. Tanah getah muda .kawasan koleg komuniti selandar.pkk 4 thn.jual rm 90 k.call 0196754866 azmie

  12. Any tanah nk jual please email to me

    • saya ingin menjual tanah di batu 20 durian daun masjid tanah. tanah terletak di dalam kawasan kampung. jika berminat sila hubungi saya, 0172575060

  13. Saya mencari tanah sekitar gombak dan Shah alam sekitar 10k acres dan tanah kelapa sawit 1000 acres di pahang. Buyer dah sedia ada

  14. Saya ada tanah utk dijual di kuala lipis,pahang.
    1-16 ekar kebun getah,fhold,flot,acces api+air utama.amat sesuai didirikan bangunan perniagaan.
    2-25 ekar kebun getah+sawit+kebun durianStatus sama seperti No. 2
    3-1ekar tanah kosong flot jln. utama,rizab melayu,geran kekal,ada acces api,air.
    BOLEH DIRECT CALL SY 0122260687

  15. Tanah utk di jual

    Tanah sawit FH non bumi,25 ekar ,lokasi ayer molek ,mlka…rm 190k 1 ekar,nego

    Brisu 8 ekar tanah kg rm 350k lumsum

    Tanah sawit d Johol,N, 9,pkk muda luas 70 ekar ,1 ekar rm 50k

    Tanah sawit 1.7 ekar Kg Bkt Sggh, Selandar,rm 65k

    Tanah 1 ekar pkk getah muda sblh Koleg komuniti Selandar rm90k

    Pkk gth muda ,8 thn,luas 4 ekar rm 150 1 ekar,selandar

    Pkk gth tua ,di Bkt Gondol,Selandar,4 ekar rm 200k lumsum

    Rumah banglo + tanah getah 3.5 ekar,Selandar rm 750k

    Tanah FH non bumi,21 ekar tepi jln besar,Selandar -Jus 1 ekar rm200k

    Whatsapp 0196754866…
    Banyak lagi lokasi &saiz,

  16. Tanah sawit 5000 ekar di Keratong,pkk sawit muda 1 ekar rm 50k

    Masjid tanah,sawit tua 90 ekar,

    Tanah kosong 50 ekar di Machap,Alor gajah …..nego rm

    Sepang 30 ekar MCL,sawit muda 1 ekar rm800k

    Sepang FH non bumi,50 ekar ,sawit,tepi jln utama rm 850k 1 ekar

    Whatsapp je 0196754866.

  17. Assalammualaikum..sy ada tanah kelapa sawit hendak dijual.area jempol n9
    keluasan 8 ekar
    hak milik tetap.
    pokok baru berusia 3 tahun
    2 kali hasil
    tanah di tepi jalan kawasan kampung
    harga rm 350 k.
    bminat col 0132364465

  18. Salam sejahtera pagi khamis Info terkini Ingin mnjual tanah : 1)Tanah nak jual ,kluasan 12 eka harga 800k..2) 5EKA NAKJUAL 520K BERHAMPIRAN HIGWAY AMJ 3)3EKA NAK JUAL HARGA 248K LOKASI MELAKA TENGAH BERMINAT SILA HUBUNGI 0142352908

  19. saya ada tanah untuk dijual,,
    tanah bukit kawasan bukit mertajam,,
    keluasan 98ekar,,,
    rm28 kaki persegi,,,boleh runding lagi
    anip 0174433419

  20. Salam…minta perkhidm utk cari kan buyer tanah sy di kg jawa batu 1 klang..tanah 0.88 ekar status pertanian , freehold, lot bumi…dekat istana baru klang..cll/whaps 01117730805

  21. Saya ada tanah untuk dijual di Bukit Tengah, Juru Autocity tepi highway plus. Freehold. Harga RM155 sekaki persegi. Keluasan tanah kurang dari 5 Ekar. Berminat sila telefon saya Siti 0133461218

  22. # Saya ingin mencari tanah di kawasan kuala Lumpur
    # saya ada 40 listing tanah dan building di kawasan Selangor untuk di jual
    # Saya ada listing tanah tanah industri berat dan ringan untuk di jual

    WhatsApp saya 0193949854
    Hp number saya 0129026451
    Nama saya Kamal

    tkasih

  23. Saya ade tanah sawit untuk dijual..
    3000ekar area raub pahang..
    Direct with owner
    Call or whatsapp :016 322 4706

  24. Tanah dimersing untuk dijual.
    3km dr bandar menghala ke endau.
    Berhadapan pantai.
    2.2668 hektar
    Rm30 per sqf
    Freehold,international lot
    Agricultural land.boleh convert.
    Tanah rata berdekatan kg makam.
    Wassap 0127644557

  25. Saya Ada tanah untuk dijual..tanah getah 10 ekar
    Lokasi:Kg Chenulang Kuala Krai Kelantan
    Harga: Rm350k
    Pm sy Cik Izawani 0179204690

  26. Saya ingin menjual tanah ladang kelapa sawit ( tanah felcra) 5 ekar berhampiran kawasan bukit merah….untuk maklumat lanjut hubungi 017-5211576 (hanafi)…

  27. mencari ladang pokok getah 100 hgga 300 ekar utk dijual sekitar N9 & Selangor..
    boleh wasap no 012 6253434/014 228 8535

  28. Salam… Ada tanah nak jual 10000 ekar ke atas nak jual tak.. kalau ada hubungi saya 0193606615

  29. Aslkm. Saya helmi dari kajang. Nak tanya masih ada tanah 1000ekar untuk disewakan?
    0109494373

  30. salam sejahtera…

    Tanah kelapa sawit untuk dijual di perak:-)
    1. 2000 ekar…Rm 80k/ ekar.
    2. 2925 ekar…Rm 48k/ekar.
    3. 80++ ekar….lumpsum Rm 370 juta.

    Untuk disewa:-)
    1. 5000 ekar
    2. 2550 ekar

    Tanah kosong di raub pahang 3000 ekar….Rm25k/ekar.

    Email zul6778@gmail.com untuk maklumat lanjut.

  31. Tanah until di jual direct owner di bandar Temerloh 13 ekar 14 juta Dan 10 ekar beserta challet 18 juta boleh hubungi akhmal 017-3482356

  32. tanah untuk dijual
    kawasan kuala lipis pahang
    tanaman sawit
    keluasan 5 ekar
    tanah diuruskan oleh felcra
    dalam kawasan rezab melayu
    rm200k..bleh nego lagi kalau ada yang berminat dalam masa terdekat ini
    berminat boleh call or wasap 0199511804 hafizal

  33. Sy mencari tanah 50 ekar untuk tanam pokok geharu. Lokasi dimana pn boleh. Malaysia. Col or msg wasap sy di nombor 0179117391. Nama sy nik.

  34. Assalamualaikum tanah sawit untuk di jual keluasan 10 ekar umur sawit 11 tahun status Melayu rizab area Sitiawan Perak serius buyer saja wsap 0126723062

  35. Salam..
    Tanah Untuk Tanaman Getah Shj.
    Seluas 1000 ekar di Kelantan. Pajakan selama 50 tahun. Harga RM 1500/ekar nego. TQ.
    Tel: 017-924 8088

  36. Boleh whatapps number phone Tuan Niagatanah kepada saya. 0124786005.

  37. Assalamualaikum.. tanah 3ekar untuk dijual di Jeram,kampung Parit Mahang…berdekatan highway Latar… sesuai untuk perumahan..
    sms @wassap 01123305062@0172499572

  38. Assalamualaikum… Saya sedang mencari tanah lot RM30k di kawasan klang… Area rantau panjang dan berdekatan di utama kan… 017-3397423

  39. Salam,
    Saya nak tanah untuk disewa sebanyak 5000 ekar ke atas, Boleh email ke wanazemi@jurunilai.com dan whatsapp ke 017-356 9452 (Azeemi)

  40. Saya Authorize Seller utk tanah di sungai merab , Details tanah adalah seperti berikut:

    Size:3 acre
    Price: RM30 /psf
    Status: Bangunan
    Daerah: Sepang
    Type: Geran Mukim

    Berminat sila call/whatsapp @ 017-4610901.Strictly utk MELAYU Buyer/developer only.Agent utk COA adalah dialukan.

  41. tanah pajakan org asli seluas 2526 ekar pahang hulu lepar,opsyen ada pada saya
    rm9k seekar
    call 0129667965

  42. Wts Tnh di bagan lalang Sepang 100ekar freehold bminat boleh wssapp sy 0192820387

  43. Assalam sy cari Sawit 5000e dan keatas freehold dan Tanah berbukit dalam 100-300ekar DLM kawasan Selangor ada boleh waspp sy 0192820387


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: